Psycholoog in Utrecht 0001Praktijk360 voor Psyche en Gezondheid 1

Psycholoog in Utrecht

post by related

related post

Het kan zijn dat je in het dagelijks leven last hebt van psychische of lichamelijke klachten waar je niks aan kan doen, maar wel ontzettend vervelend is. Wellicht belemmerd het je werk en kan je niet goed presteren door deze klachten. Er is echter altijd wat aan te doen! Praktijk 360 is een psycholoog die jou helpt met het behandelen van zowel psychische als lichamelijke klachten. Wij helpen jou zoek naar de juiste oplossing en het terugvinden jouw balans.

Als jij chronisch ziek bent, is het helemaal niet raar dat er psychische problemen optreden. Hier kun je zelf niks aan doen, maar je kunt het wel laten behandelen. Psycholoog Utrecht is gespecialiseerd in dit soort behandelingen en ziet jou graag naar onze praktijk komen. Het behandelen van stress- en/of angstklachten is ook een veel voorkomende behandeling bij Praktijk 360, misschien wel de meest voorkomende. Zit jij met een psychisch probleem en wil je er graag vanaf? Zorg er dan voor dat je met ons in zee gaat, wij verhelpen alle problemen.

Als er bijvoorbeeld het vermoeden is dat je ADD of ADHD hebt, starten wij een diagnostisch onderzoek om vast te stellen of de aandoening al dan niet aanwezig is. Zo ja, dan starten wij het proces om een passende behandeling uit te voeren. Psycholoog Utrecht biedt altijd de helpende hand! Heb jij nog vragen voor Praktijk 360? Neem dan even contact met ons op via 06-24676371 of stuur een mailtje naar info@praktijk360.nl.