makelaar alkmaar Makelaar Alkmaar gerardvel

Makelaar Alkmaar

post by related

related post

Mocht je op zoek zijn naar een woning in het prachtige Alkmaar, dan hoef je niet langer door te zoeken. Gerard Vel Makelaardij is een makelaar in Alkmaar die voor iedereen een geschikte woning kan vinden, ongeacht het budget. Zoek jij een woning voor jezelf, of voor het hele gezin? Het is allemaal mogelijk bij Makelaar Alkmaar! Gerard Vel Makelaardij houdt met iedereen rekening en doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen.

Gerard Vel Makelaardij doet naast verhuren en huren ook aan het kopen of verkopen van een woning. Het is heel erg lastig om de waarde van een woning goed te bepalen, zeker in deze tijd. Wij als makelaar in Alkmaar doen altijd onze uiterste best voor jou om de zaken goed en professioneel aan te pakken, wij kunnen ons geen fouten permitteren. Gerard Vel staat altijd klaar voor jou!

Mocht je jouw huis willen verkopen via Gerard Vel Makelaardij, dan komt u uiteraard in onze etalage te hangen. Ook komt u naast onze eigen website te staan op websites als Funda of de site van de NVM. Zo komt uw woning onder de aandacht van potentiële kopers, hoe meer aandacht hoe beter. Heb jij nog vragen over Makelaar Alkmaar? Neem even contact op met ons, wij zijn te bereiken op 072 – 51 59 559 of info@gerardvel.nl.

Makelaar Alkmaar | Gerard Vel Makelaardij