Online Persbericht Plaatsen online adverteren

Online Persbericht Plaatsen is een onderdeel van webmarketingspecialist.nl en bestaat sinds 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de betere marketingbureaus van Nederland.

Onlinepersberichtplaatsen.nl is een site waar u gratis persberichten kunt plaatsen.
De bezoeker kan er terecht voor het laatste nieuws, zoeken naar een producten, columns en diensten.. Onlinepersberichtplaatsen.nl staat voor actueel, betrouwbaar en begrijpelijke vermeldingen.

Onlinepersberichtplaatsen.nl staat dicht bij haar bezoekers en lezers.

De profielen van bezoekers op Onlinepersberichtplaatsen.nl
De doelgroep van Onlinepersberichtplaatsen.nl bestaat voornamelijk uit bedrijven. Het grootste deel van de bezoekers op Onlinepersberichtplaatsen.nl is ouder dan 34 jaar.

Online adverteren op Onlinepersberichtplaatsen.nl
Met CPC Advertising via banners genereert u in een korte tijd meer bezoekers naar uw website/webshop.goedkoop adverteren  Online adverteren goedkoop adverterenGoedkoop online adverteren met banners of uw advertentie in de Spotlight doet u via Onlinepersberichtplaatsen.nl! Krijg meer gerichte bezoekers naar uw website en vergroot uw naamsbekendheid, uw banner wordt per klik gemiddeld 240 keer bekeken. Wij hanteren geen vaste prijzen u bepaalt het budget voor uw banner, hierdoor weet u van te voren wat voor een bedrag u besteed aan uw marketingactiviteiten.

 

Wat zijn de mogelijkheden


GESPONSORDE TEKSTLINK
U kunt ook doormiddel van een tekstlink adverteren, dit is de goedkope manier van online adverteren. Dat betekent dat uw tekstlink met uw product of dienst gegarandeerd bovenaanstat op de voorpagina van Onlinepersberichtplaatsen.nl.

Adverteren in de Nieuwsbrief
2 keer per week versturen wij een nieuwsbrief naar alle actieve gebruikers op Onlinepersberichtplaatsen.nl, circa 17.500 abonnees, het is dus voor u als bedrijf een perfecte mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze abonnees/bezoekers. De kosten voor een advertentie in een nieuwsbrief naar 17.500 abonnees bedragen € 100,00 (excl. BTW) voor 1 week, een abonnee ziet 2 keer uw advertentie in 1 week tijd. Een advertentie in de nieuwsbrief van Online persbericht plaatsen bestaat uit een banner van 120 * 60 pixels en circa 45 woorden vrije tekst.

 

Adverteren op de Onlinepersberichtplaatsen.nl
Op bijna elke pagina op Onlinepersberichtplaatsen.nl heeft u de mogelijkheid om met een banner te adverteren voor uw bedrijf of product, in 95% van de gevallen staat uw banner bovenaan op de hoofdpagina, de hoofdpagina wordt op iedere pagina weergegeven, dit is een van de beste plekken op Onlinepersberichtplaatsen.nl

  • 120*60 pixels Button 2
  • 234*60 pixels Half Banner
  • 468*60 pixels Full banner
  • 336*280 pixels Large Rectangle
  • 180*150 pixels Rectangle
  • 120*600 pixels Skyscraper
  • 234*120 pixels Ingezonden Mededeling (tekst)

Voor de plaatsingsmogelijkheden per pagina en een offerte op maat neemt u contact op via E: info@onlinepersberichtplaatsen.nl

LEAVE A REPLY