fysiotherapie den bosch Fysiotherapie Den Bosch fysiolangerthuis

Fysiotherapie Den Bosch

post by related

related post

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut die is gespecialiseerd in de zorg van oudere mensen? Dan bent u bij Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis aan het juiste adres. Wij zijn een fysiotherapie in Den Bosch gespecialiseerd in de oudere mens. Naast algemene fysiotherapie bieden wij ergotherapie aan, maar bijvoorbeeld ook geriatrie fysiotherapie. Kijk op onze website naar deze diensten die wij aanbieden om er meer over te weten te komen.

Wij doen er als fysiotherapeut alles aan om iedereen die bij onze praktijk komt zo snel mogelijk te helpen met de problemen die er zijn. Dit zijn meestal fysieke ongemakken, zeker bij de wat oudere mensen. Deze mensen hebben vaak last van spieren die niet meer meewerken, kleine kneuzingen of pijnlijke gewrichten. Doormiddel van speciale behandelingen helpen wij deze mensen zodat ze gewoon weer normaal kunnen lopen.

Op onze site kun je onze verschillende diensten vinden. Ben je nou nieuwsgierig geworden naar wat het allemaal precies inhoudt? En zou je zelf een van deze therapie├źn willen volgen? Neem dan gerust even contact met Fysiotherapie Den Bosch op, wij zullen je dan persoonlijk te woord staan. Wij zijn bereikbaar op 06 15 64 19 49 of via het contactformulier op onze site.

Fysiotherapie Den Bosch | Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis