Vuurwerk in Den Haag vuurwerk

Vuurwerk in Den Haag

Bent u op zoek naar Vuurwerk in Den Haag? U heeft dan het juiste bericht gevonden.
Dit jaar is Vuurwerk Speciaalzaak weer van de partij! Veel acties en kortingen heeft er weer voor gezorgd dat Vuurwerk speciaalzaak weer aan de top staat van alle vuurwerk winkels.
Een bijzonder feit is dat we dit jaar weer op zondag over zijn voor bestellingen. Een exclusief feit onder alle vuurwerkwinkels in Den Haag! Kom dus op je vrije zondag gerust langs bij ons om te kijken en te bestellen.
De regels zijn wel weer aangescherpt dit jaar. 25kg is het maximale wat je mag meenemen per keer. Dit is zeker een vooruitgang qua veiligheid. Als u versterkt vervoer heeft kunnen we wel kijken of er een uitzondering kan worden gemaakt.
Onze medewerkers kunnen u ook dit jaar weer alles vertellen over Oud en Nieuw en al het vuurwerk. Ze zijn experts in veiligheid en handigheid. We hebben wel nog steeds onze standaard adviezen: Spijkergoed is de beste keus, en neem je vuurwerk vooral niet in een plastic tas mee, want dat is erg brandbaar.
Wacht dus niet langer. U kunt alles online bestellen of langskomen en een bestelling plaatsen. Devuurwerkspeciaalzaak.nl is elke dag open.