uitvaart ridderkerk Uitvaart Ridderkerk kist xxxl 21

Uitvaart Ridderkerk

post by related

related post

Volledig verzorgde uitvaarten worden al jarenlang geregeld door Van Ballegooijen Uitvaartverzorging, dé uitvaart specialist in Ridderkerk en omgeving. Generaties lang verzorgen wij uitvaarten voor mensen in Ridderkerk en omstreken. Mocht je woonachtig zijn in Ridderkerk, aarzel dan niet om met ons in contact te komen, wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor iedereen klaar, dat is de kracht van Van Ballegooijen Uitvaartverzorging.

Van Ballegooijen Uitvaartverzorging staat erom bekend dat het altijd zeer betrokken is bij de uitvaart die moet worden geregeld, we doen er altijd alles aan om jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, zodat je je volledig kunt richten op het rouwproces. Veel mensen doen lang over het verwerken van het verlies, en dat is begrijpelijk. Je zit dan niet te wachten op het regelen van allerlei zaken waar je je nooit eerder mee bezig hebt gehouden. Laat het daarom over aan professionals zoals van Van Ballegooijen Uitvaartverzorging, wij verzorgen jouw uitvaart in Ridderkerk!

Uiteraard gebeurt alles in goed overleg, we willen dat het volledig naar jouw zin is. Het is vaak zo dat de overledene zelf nog speciale wensen had, denk bijvoorbeeld aan bepaalde muziek die gedraaid zou moeten worden. De overledene heeft wellicht ook zijn of haar voorkeur uitgesproken voor een begrafenis of een crematie, dit is iets wat uiteraard van te voren bepaald moet worden. Heb jij vragen over de diensten die wij leveren? Neem dan even contact op met ons, wij zijn bereikbaar op info@ballegooijen.nl of per telefoon via 010-4855110.

Uitvaart Ridderkerk | Van Ballegooijen Uitvaartverzorging