strandtent scheveningen Strandtent Scheveningen waterreus

Strandtent Scheveningen

post by related

related post

Wil jij van de zomer weer optimaal kunnen genieten van het mooie weer? Waar kun je dit beter doen dan bij Strandtent De Waterreus, dé strandtent in Scheveningen waar het allemaal gebeurt. We zijn druk bezig om er in de zomer weer een strandtent neer te zetten waar veel mensen kunnen verblijven tijdens een avondje uit of een gezellig diner, kom dus absoluut een keertje langs!

Bij De Waterreus hebben we diverse arrangementen waar je uit kunt kiezen, denk bijvoorbeeld aan ons ontbijtbuffet of dinerbuffet. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een BBQ te houden, ook met grote groepen. Ideaal voor bedrijfsuitjes of teamuitjes! Samen met jouw collega’s of teamgenoten genieten van een heerlijk stuk vlees met uitzicht op het prachtige strand en de Noordzee, wat wil je nou nog meer?

De Waterreus doet er alles aan om jou een geweldige tijd te laten beleven bij onze strandtent Scheveningen, ons personeel is ontzettend vriendelijk en service-gericht. Bij De Waterreus moet je geweest zijn, zeker in de zomer kan een dagje Waterreus niet ontbreken. Wil jij meer weten over ons? Neem dan snel even contact op met Strandtent De Waterreus, bereikbaar via 070-3586909 of info@waterreus.nl.

Strandtent Scheveningen | De Waterreus