glaszetter haarlem Glaszetter Haarlem glaszetter

Glaszetter Haarlem

post by related

related post

Heb jij onlangs glasschade gemaakt, en is het nog altijd niet gerepareerd? Zorg dat je in contact komt met Glasreparatieservice, wij zijn dé glaszetter in Haarlem en omstreken. Wij leveren altijd goed, nauwkeurig en netjes werk, en laten de boel achter zoals we hem aantreffen. Alles opgeruimd, alsof we er nooit zijn geweest. Glashandel Haarlem doet er alles aan om de klanten tevreden te stellen.

Glaszetter Haarlem is 24/7 bereikbaar voor de klanten. Wanneer je ons ook nodig hebt, wij proberen altijd binnen 30 minuten op de locatie te zijn van de glasschade. Wij gaan altijd over op directe reparatie, als dat niet mogelijk is plaatsen we een noodvoorziening, en komen op een later tijdstip terug om de reparatie volledig af te ronden. De mobiele glaszetters van Glasreparatieservice hebben vaak genoeg glas op de wagen, en de reparatie kan vrijwel altijd direct worden uitgevoerd. Glasreparatieservice is de glashandel in Haarlem waar je van op aan kunt!

Het glas wat wij plaatsen of vervangen gaat volgens de NEN norm, op deze manier weet je dat de ruit altijd op de juiste manier wordt geplaatst. Daarnaast bieden wij garantie op de plaatsing en het glas zelf. Glasreparatieservice is jou graag van dienst, neem snel contact met ons op of neem even een kijkje op onze website.

Glashandel Haarlem | Glasreparatieservice